ZİRAAT VE HALK BANKASI,KONYAALTI, GÜLLÜK,SOĞUKSU,SANAYİ SİTESİ,NOM,UNCALI,PGM,GÜRSU,A.Ü. VE ZİRAAT KATILIM KONYAALTI ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT VE HALK BANKASI,KONYAALTI, GÜLLÜK,SOĞUKSU,SANAYİ SİTESİ,NOM,UNCALI,PGM,GÜRSU,A.Ü. VE ZİRAAT KATILIM KONYAALTI ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

  • 21 Eylül 2023, 08:48
  • 353 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Ziraat Katılım Bankası Şube Başkanı Celil Tamer Üçer, İstanbul Avrupa Bölge Başkanı Dr.Mümin Evren, Bursa Bölge Başkanı Mehmet Kop, Ziraat ve Halk Bankası Antalya Konyaaltı Şubesi, Güllük Şubesi, Soğuksu Şubesi, Yeni Sanayi Sitesi Şubesi, Akdeniz Sanayi Sitesi Şubesi, Antalya Nakit Operasyon Merkezi, Uncalı Şubesi, Antalya Para Grup Merkezi, Gürsu Şubesi, Akdeniz Üniversitesi Şubesi ile Ziraat Katılım Konya Altı Şubelerindeki Şube Yöneticileri ve Üyelerimizi ziyaret etti.

Üçer, Evren ve Kop ziyaret ettikleri şubelerde görev yapan Şube Müdürleri ve Üyelerimize Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını iletti.

Yoğun mesaileri esnasında üyelerimizle birebir temaslarda bulunarak sendikamız faaliyetleri hakkında bilgi veren Üçer ve beraberindeki Bölge Başkanları, gündeme ait konular, soru ve sorunlar üzerinde konuştu, beklenti ve önerilerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

Üçer, Evren ve Kop, "Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayıran, Şube Müdürlerimiz ile Değerli Üyelerimize, samimi sohbetleri, güler yüzleri ile Sendikamıza vermiş oldukları destek ve ilgiden dolayı şahsımız, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu adına teşekkür ederiz." dedi.